Az „Az imádott titka: Michael Schumacher és a tökéletes stratégia a rivális fölé” cím hatásos lehet.

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A hétszeres világbajnok Michael Schumacher különleges bánásmódban részesült: külön tányérja volt, amit egyszer véletlenül el is vitt.

„Az egykori Forma-1-es séf, Dave Freeman elmesélte egy rádióműsorban, hogy Michael Schumacher és ő nagyon jó viszonyban voltak. Schumacher szerette a japán konyhát, ezért gyakran evett Dave szusijából. Egy alkalommal, amikor Schumacher édesanyja elhunyt, elfogyasztotta a szusit, majd repült haza, hogy mellette legyen, és másnap visszatért, hogy megnyerje a versenyt. Dave először viccelődött, hogy Schumacher ellopta a japán tányérját, de kiderült, hogy tényleg magával vitte. Dave-nek végül egy csekket adtak a tányérért. A kapcsolatukat jól jellemezte, hogy nevettek ezen a helyzeten.”

„Azt is elárulta, hogy az F1-es paddockban a szusiját sokan szerették, többek között Juan Pablo Montoya, Jenson Button és Rubens Barrichello. Összesen hét pilótának főzött, ami némi kockázattal járt. De az általa készített szusi annyira népszerű lett, hogy nemcsak a csapatnak dolgozó versenyzők fogyasztották, hanem mások is.”

„Dave arról is beszélt, milyen volt a Forma-1-es paddockban dolgozni az 1990-es években. Kezdetben mindenki maga vitte a főzőeszközöket és bérelte a székeket, asztalokat, de azóta sok minden megváltozott és profibb lett.”

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések